ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 215 215 75 23!

ΕΤΑΙΡΙΑ

Επίσημος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

Η Perfect Nutrition αποτελεί σύμβολο καινοτομίας και ποιότητας, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και στην αναζήτηση νέων. Διαθέτει μία τεχνολογικά προηγμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και παράλληλα μία σειρά προϊόντων που δημιουργήθηκαν ειδικά για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας.

O ιδιoκτήτης της Perfect Nutrition Global για παραπάνω απο 20 χρόνια ήταν διανομέας στην Ευρώπη, διάσημων Αμερικανικών Brands συμπληρωμάτων (OPTIMUM NUTRITION, UNIVERSAL, ULTIMATE NUTRITION, BSN, κ.α). Και αυτό όταν ακόμα η Ευρώπη υστερούσε στα συμπληρώματα διατροφής σε αρκετά μεγάλο βαθμό σε σχέση με την Αμερική. Όνειρο του, ήταν να δημιουργήσει μια εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής για την Ευρώπη, η οποία θα ήταν τουλάχιστον ισάξια, αν όχι καλύτερη απο αυτή των Αμερικανών. Έτσι λοιπόν δημιούργησε την Perfect Nutrition.

Στόχος της Perfect Nutrition, ως επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, είναι να παρέχουμε άριστης ποιότητας συμπληρώματα διατροφής και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εγγυόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και το εννοούμε όταν λέμε οτι έχουμε τις καλύτερες πρωτεΐνες, αμινοξέα, λιποδιαλύτες, κρεατίνες και οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τα τελευταία χρόνια οι παγκόσμιες τάσεις στα συμπληρώματα, την άσκηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής εχουν μειώθει για διάφορους λόγους: Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, οι πόλεμοι των τιμών μεταξύ διαφορετικών εμπορικών προϊόντων, η έλλειψη εμπιστοσύνης ορισμένων καταστημάτων στην αγορά κ.λπ., γεγονός που οδήγησε σε χαμηλότερες επενδύσεις στην Ε & Α για την ανάπτυξη καλών τύπων, η μείωση της συνολικής ποιότητας και των πρώτων υλών που περιέχονται στα προϊόντα. Λόγω του επαγγελματικού χαρακτήρα μας, έχουμε αποστασιοποιηθεί από αυτή την τάση, προκειμένου να δημιουργήσουμε μοναδικούς τύπους με βάση την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα, για να διατηρήσουμε τη βέλτιστη υγεία των αθλητών, χρησιμοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες για να δημιουργήσουμε πραγματικά αποτελεσματικούς τύπους.
Στην PERFECT NUTRITION ψάχνουμε για πελάτες που προτιμούν ποιοτικά προϊόντα, σε αντίθεση με τα συμβατικά συμπληρώματα. Οι αληθινοί επαγγελματίες αθλητές μας προτιμούν και η βελτιωμένη τους απόδοση υποδηλώνει ότι η ποιότητα έχει πλεονέκτημα έναντι της ποσότητας.
Στην Perfect Nutrition η Ε & Α εργάζεται συνεχώς προς την καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων μας. Η Perfect Nutrition δεσμεύεται να συνεργαστεί με τους καλύτερους κατασκευαστές πρώτων υλών στον κόσμο, όπως Kiowa, IFF, Carbery, Ajinomoto, Creapure κλπ.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι 6 γραμμές διαφορετικών προϊόντων, ανταποκρινόντας στις ανάγκες κάθε αθλητή και ατόμου που ενδιαφέρεται για την ευημερία του.