Η JP FITNESS αντιλαμβάνοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και θέλοντας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με κάθε τρόπο έχουμε απορροφήσει το κόστος των μεταφορικών. Για αυτό το λόγο τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Εξαίρεση αποτελούν οι δυσπρόσιτες περιοχές.

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων που έχετε βάλει στο καλάθι αγορών σας.

Η Perfect Nutrition παρέχει 2 μεθόδους παραλαβής της παραγγελίας σας:

  1. Δωρεάν αποστολή στον χώρο σας
  2. Παραλαβή από το κατάστημά μας

Παρακάτω αναφέρουμε με λεπτομέρειες την κάθε μέθοδο ξεχωριστά.

1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Ο πιο συνηθισμένος και εύκολος τρόπος να παραλάβετε τα προϊόντα σας είναι να σας τα στείλουμε στο σπίτι σας. Η αποστολή γίνεται με courier (ACS). Ο χρόνος αποστολής διαρκεί συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις θα παραλάβετε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την ημέρα που δώσατε την παραγγελία σας online. Γνωρίζουμε πόσο ανυπομονείτε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε τα νέα σας προϊόντα και στόχος μας είναι να φτάσουν στα χέρια σας το συντομότερο δυνατόν. Αρκετά συχνά η παράδοση γίνεται αυθημερόν.

Κόστος αποστολής: Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές)

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιές είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές και αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη εδώ.

2. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ JP FITNESS-SHOP

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας έχετε πάντα την δυνατότητα να επιλέξετε να παραλάβετε μόνοι σας την παραγγελία σας απο το κατάστημά μας. Αυτό φυσικά ισχύει για όσους μένουν εντός Αττικής ή είναι περαστικοί στην περιοχή μας. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 106, Καλλιθέα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 211 184 9198 πριν έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας για να επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και σας περιμένει για να μην χρειαστεί να περιμένετε εσείς!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ! ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. ΣΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!