ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 215 215 75 23!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν αναφερθούμε στο θέμα των πιστοποιήσεων, σας παραθέτουμε ένα…Εισαγωγικό Κείμενο…σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής

Σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων της Perfect Nutrition, μπορείτε να ενημερωθείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Αναφορικά με το νομικό πλαίσιο της κυκλοφορίας των συμπληρωμάτων διατροφής της Perfect Nutrition, όπως ήδη γνωρίζεται, πρόκειται για μία Ευρωπαϊκή εταιρεία, με έδρα την Ισπανία. Ως εκ τούτου (για περισσότερα πατήστε εδώ: http://www.perfectnutrition.es) η κυκλοφορία των προϊόντων της υπόκεινται στους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τους οποίους μία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής πρέπει:

1) Να εγγράφεται στο Μητρώο Υγείας του Υπουργείου. Δείτε εδώ την σχετική εγγραφή της Perfect Nutrition, στo Μητρώο Υγείας του αρμόδιου Υπουργείου της Ισπανίας, αναφορικά με την δραστηριότητάς της ως εισαγωγέα, παρασκευαστή και διανομέα πρώτων υλών και συμπληρωμάτων διατροφής.

2) Να κοινοποιεί-γνωστοποιεί στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου τα σχετικά με κάθε σκεύασμα συστατικά. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα κοινοποίησης-γνωστοποίησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των συστατικών κάποιων σκευασμάτων της Perfect Nutrition, στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Υγείας του Βελγίου.

Αντί επιλόγου, σχετικά με τα παραπάνω και ίσως και ως τοποθέτηση στους κατά καιρούς «αρμόδιους», αναρμόδιους, «ειδικούς», ανειδίκευτους και γενικά προς τον καθένα…..θα λέγαμε τα εξής και πάντα αναφορικά με τα προϊόντα της Perfect Nutrition κι όχι γενικά με «οτιδήποτε» κι από «οπουδήποτε»:

Τα συμπληρώματα διατροφής, ουδεμία σχέση δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ, με τα αναβολικά στερεοειδή. Οποιοδήποτε παράγωγο της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης ή οτιδήποτε «παρόμοιο», δεν είναι συμπλήρωμα διατροφής.

Δεν εννοείτε συμπλήρωμα διατροφής που να περιέχει ανδρογόνα ή οποιεσδήποτε άλλες ουσίες, οι οποίες δεν είναι διατροφικά συστατικά.

Γι’ αυτό και όποιο σκεύασμα πιθανόν να περιέχει κάτι από τα παραπάνω, δεν λέγεται συμπλήρωμα διατροφής και δεν πωλείται από κανέναν και από καμία εταιρεία ως τέτοιο.

Η ορθή και ορθολογιστική χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή, δεν μπορεί να προκαλέσει κανενός είδους παθολογική ή άλλη επικίνδυνη για τη ζωή κατάσταση.

Η υπερ δοσολογία και η αλόγιστη χρήση, όπως άλλωστε αναγράφεται και στις συσκευασίες των συμπληρωμάτων διατροφής, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες, αλλά όχι επικίνδυνες για την ζωή καταστάσεις.

Σε περίπτωση που κάποιος ανήκει σε ειδική κατηγορία πληθυσμού ή έχει κάποια παθολογική κατάσταση, οφείλει να ενημερώσει τον θεράποντα ιατρό του και εκείνος θα αποφασίσει εάν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάποιο συμπλήρωμα διατροφής.

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι…κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται….ως συμπληρώματα…για την διατροφή.

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι πολύτιμα βοηθήματα για την επίτευξη ενός στόχου τόσο σε επαγγελματίες αθλητές, όσο και σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους, αρκεί να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο προϊόν και με την κατάλληλη δοσολογία.

Δεν υπάρχει κανενός είδους κίνδυνος και δεν απειλείται η ζωή κανενός, ούτε καν αυτών που ανήκουν σε ειδική κατηγορία πληθυσμού, με την χρήση ΜΟΝΟΝ συμπληρωμάτων διατροφής. Εκτός κι αν η χρήση «μπριζόλας» μπορεί να οδηγήσει σε «τραγικά αποτελέσματα», έτσι εύκολα και τόσο απλά….οπότε…ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αναγνωρίστε τις ιδιαιτερότητες του δικού σας οργανισμού και της δικής σας υγείας και βρείτε τα συμπληρώματα διατροφής που ταιριάζουν ειδικά στον οργανισμό σας!!!

Οι πρωτεΐνες, τα αμινοξέα, οι βιταμίνες, τα μέταλλα, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα κ.τ.λ. αποτελούν ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη γενική καλή υγεία του οργανισμού. Συνεπώς ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ακόμη και μέτριες ποσότητες αυτών των συστατικών μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε επιθυμεί μια γενική ενίσχυση και τόνωση του οργανισμού του.

Ωστόσο, κάθε άτομο ανάλογα με τις ειδικές-προσωπικές του ανάγκες και την κατάσταση της υγείας του, μπορεί να επιλέξει τη λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων, με συστατικά που θα ικανοποιούν ειδικά τις δικές του ανάγκες.

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερος κόσμος εμπιστεύεται τα συμπληρώματα διατροφής για να εφοδιάσει τον οργανισμό του με ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά. Η μεγάλη ανάπτυξη στο χώρο των συμπληρωμάτων έχει οδηγήσει στο σχεδιασμό και την παραγωγή μίας ευρείας γκάμας προϊόντων με αποτέλεσμα να είναι δυνατό στον καθένα πλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του, να επιλέξει τα κατάλληλα συμπληρώματα για το δικό του οργανισμό, προσφέροντάς του υγεία και ευεξία!!!

Η ομάδα της Perfect Nutrition